Saturday, December 3, 2011

Få svineriet ut av landet

Kastet meg inn i debatten på dagbladet.no denne lørdagen
Banaz 20 ble kvalt fordi faren ikke likte kjæresten 

Et av mine flere innlegg fra nettdebatttråden til saken ovenfor :
En 20 år gammel kvinne er blitt kvalt fordi hun forelsket seg. Dette er dypt tragisk. Og hva er det våre kjære nettdebattanter her gjør? Spyr ut gift mot gruppen denne kvinnen tilhørte og hverandre?
Vi må ha en offentlighet som kan ta opp alvorlige kulturkonflikter, for å skape et samfunn som er levelig og voldsfritt. Hvis vi skal ta opp denne volden, ha offentlige debatter om den, og redde liv, så må det gjøres i tillit til at ikke hatet mot de som tar opp disse tingene og den gruppen de tilhører vokser.
Den tilliten driver dere og tråkker på med deres monomane kakling om anti-islam, få svina ut landet, anti-innvandring, politikerforakt og nordmennforakt. Dette bidrar ikke til noe som helst annet enn fiendtlig negativ klima der troende muslimer føler seg både krenket og kallet til å forsvare sin tro.

Den debatten må dere gjerne ta, jeg  støtter en åpen og usensurert debatt med religions og kulturkritikk, men tenk en gang til, dette handler om vold. For dere diskuterer ikke løsninger som kan redde liv. Flere av dere fokuserer kun på hvorfor man skal snu ryggen til egne medborgere og dermes også deres egen samtid. Som er multietnisk. Flere av innleggene her er selv en del av det multietniske samfunn som ikke fungerer og dere har valgt det selv. Skjønner dere? Dere velger det på samme måte som de som velger å ikke la sine barn leve sitt eget liv fritt og uavhengig. Flere av dere speiler kun disse menneskenes forakt mot de andre.

Forestill dere et barn som leser denne nettdebatten. Hva tror du det tenker?

For det første: denne saken handler om at unge mennesker som ønsker å leve i frihet og ønsker å leve i harmoni med sine medmennesker uansett rase, kjønn, bakgrunn, blir slaktet ned for en større sak. En større "ære".  Om drapsmennene henter sin næring fra kultur, religion, patriarkatet, eller hatideologier make no difference. De gjør det. De gjennomfører drapene. Og dette kan ikke fortsette, ikke i Vesten og heller ikke i resten av verden.
Dere deler dere inn i 2: De som svarer med ”få svineriet ut av landet” når en jente ligger drept foran
dere, og de som sier: hjelp mennesker i livsfare. Hva kan vi gjøre?
Den siste gruppen er de som vil få verden videre. Her er en multietnisk, partipolitisk uavhengig organisasjon i Norge som gjør noe med det: http://limnett.no/
Støtt dem hvis dere virkelig er ekte patrioter og ikke hatefulle nettnisser.
Vi skal ha opplyste kritiske debatter om hva som gjør at vold skjer, enten det er religiøst begrunnet, kulturelt eller hva som helst. Men volden, den kan dukke opp overalt. og nå er den rettet mot unge mennesker som søker frihet.

http://www.seif.no og mange flere ønsker å gjøre noe med denne problematikken i Norge. Det er ikke slik at problemene vokser fordi det blir belyst. Det er nå de blir forsøkt løst og stoppet.
Det er unger som er født og vokser opp i vårt multietniske demokrati i alle farger fra alle trosbakgrunner. Det er så enkelt. Det er ingen vei tilbake. Det er dem som rammes når dere skriver: få svineriet ut av landet.
Jeg støtter dere i at vi må få svineriet vekk. Hvis vi kan definere svineri som den volden som nå rammer disse unge frihetssøkende menneskene. Hjelp til å få svineriet vekk, Ikke til helvete, ikke til ”der pakket kommet fra” men vekk fra oss. Menneskene. Ikke del dette inn i innvandrere og nordmenn. Den dere tror er deres fiende kan være deres livredder. Hudfarger stopper oss ikke der. Svineriet vi burde snakke om er holdningene, rasismen, kvinne og frihetshatet. Og det er en stor forskjell på å kalle mennesker ”svineriet” og det å kalle forferdelige voldsmekanismer for svineri.
Den forskjellen må dere begynne å ta hensyn til, hvis ikke blir dere bare
skygger som danser på gravene til ofrene. For å si det rett ut.
Shabana

Her kan du følge hele diskusjonstråden
Les også:
I de beste familier

6 comments:

 1. LIM og SEIF og MINOTENK og MIGRAPOLIS og UTROP og INLO og MIRA og OMOD, og bla bla bla tusenvis av andre liknende organisasjoner. Millioner og milliarder i statsstøtte fra skattebetalernes pung til innvandrernes interesseorganisasjoner, er tydeligvis alt multikulturalismen handler om.

  Hvorfor er det bare samer, innvandrere og multietniske som skal få danne egne feite, tungt statssubsidierte organisasjoner i Norge?

  Vi har en galen terrorist som krever at også "det norske urfolket" skal få millioner til å danne sine egne interesseorganisasjoner i sitt eget land, så hva synes dere allerede velsignede om det?

  Tror mye av den forbannelsen man ser i kommentarfeltene er urfolkets forbannelse over å bli overkjørt av en folkevandring der de selv ikke har en eneste etnisk rettighet. Men kun skal betale regningen for integreringen. Hvorav også betale all organisasjonsbyggingen til innvandrerne.

  Der de innfødte som opponerer, blir straks demonisert som rasister. Blant annet av innvandrerorganisasjoner de med sine skattepenger har måtte finansiere.

  ReplyDelete
 2. Du, interesseorganiasjoner som sitter å rumpa og får penger for å prate håper jeg virkelig vi har kvittet oss med. Jeg opplever LIM og SEIF md fler som livreddere. And BTW det er ingen tvil om at det er etniske nordmenn som sitter med det største kakestykket, og jeg har aldri hørt noen klage på det. og hva mener du med Urfolket? Fra sametinget.no: Som urfolk står samene i en annen stilling enn andre etniske minoritetsgrupper i Norden. Samene levde i sine bosettingsområder lenge før nasjonalstatene og grensene ble opprettet. Derfor har Stortinget sagt at samisk språk og kultur må anses som opprinnelige i Norge, og at samisk språk og kultur dermed har samme krav på vern og utvikling som norsk språk og kultur.

  ReplyDelete
 3. Så bra skrevet! Og er så enig med deg... Hørte en gang en ung gutt, født i Norge av pakistanske foreldre sa det verste han hørte noen si var "kom deg hjem dit du kommer fra"...han var jo fra Stovner, og det var sjelden dit de mente han skulle dra

  ReplyDelete
 4. Vel, la oss si en person kommer til Norge etter fylte 18 år. Og at den personen har gjort noe som, etter våre standarder, er særdeles uakseptabelt. Som å voldta, eller å drepe datteren sin.

  Er det så urimelig å sende denne personen tilbake til der denne personen kom fra, etter sonet straff? Hva mener du Shabana? På forhånd takk for svar.

  ReplyDelete
 5. Det kommer helt an på fartstid i landet og om man er blitt norsk statsborger. En døddsdom av en slik karakter har ofte flere involverte/ansvarlige jmf rettsak i Danmark hvor hele familien ble dømt. Soning i et '3 verden fengsel'
  ville kanskje vært mer avskrekkende. Men enda viktigere er det at alle ansvarlige blir dømt og blir straffet for slike ugjerninger. Har du drept noen fordi de bruker sine borgerrettigheter er kanskje å miste statsborgerskapet en rettferdig straff. Bortsett fra det: hva hvis man ikke får tilbake sitt opprinnelige starsborgerskap?skal vi sende folk vekk slik man gjorde Down Under.
  ?

  ReplyDelete
 6. Shabana jeg har fan bestandig hatt skikkelig sansen for deg du er ikke bare intelligent men du er også klok;).

  Ivan R. Tubez

  ReplyDelete